10.11 Si të dërgoni ose të shkarkoni bileta në një ngjarje?

Hapi 1
Hyni në vetë-shërbimin e Biletave Paysera.

Hapi 2
Zgjidhni një ngjarje dhe klikoni në Menaxho.

Hapi 3
Në menunë, zgjidhni Raportet> Porosit.

Hapi 4
Zgjidhni veprimin që dëshironi të kryeni.