10.10 Si krijon një administrator ngjarjesh bileta (ftesa)?

Hapi 1
Hyni në vetë-shërbimin e Biletave Paysera.

Hapi 2
Zgjidhni Krijoni porosinë pranë ngjarjes së zgjedhur. Do të ridrejtoheni në pikën e zgjedhjes së biletave.

Hapi 3
Zgjidhni një biletë dhe vazhdoni me porosinë tuaj. Do të regjistroheni si administratori i ngjarjes, kështu që hapi i zgjidhjes do të anashkalohet.

Hapi 4
Biletat do të dërgohen në adresën tuaj të shënuar të postës elektronike ose mund t'i shkarkoni ato duke klikuar në një lidhje në ekran.