10.06 Plugin për Paysera Tickets
  1. Hyni në vetë-shërbimin e Biletave Paysera;
  2. Zgjidhni ngjarjen për të cilën ju nevojitet një shtojcë nga lista e ngjarjeve, klikoni në Menaxho;
  3. Zgjidhni Widgets në menunë në të majtë
  4. Zgjidhni një sfond, një tekst dhe një ngjyrë të butonit për plugin. Do të shihni ndryshimet e pluginit në të djathtë
  5. Vendosni kodin e plugin-it në faqen tuaj të internetit