10.02 Si të porosisni shërbimin e mbledhjes së pagesave përmes Internetit?

Për të aktivizuar shërbimin e mbledhjes së pagesave, ju lutemi futuni në llogarinë tuaj Paysera.

Në menunë e majtë zgjidhni Cilësimet> Cilësimet e llogarisë dhe më pas zgjidhni Menaxhimi i Shërbimit> Ndrysho dhe porosit shërbimin Mbledhja e pagesave online përmes e-banking dhe sistemeve të tjera> Porosit.

Për të porositur këtë shërbim, përdoruesi duhet të identifikohet në sistem.