Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.09 Çfarë nëse humbni kartelën tuaj Paysera Visa?

Nëse e humbni kartelën tuaj Paysera Visa, bllokojeni menjëherë. Ju mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj përmes aplikacionit Paysera ose përmes një shfletuesi. Gjeni më shumë informacion se si të bllokoni një kartelë Visa këtu.

Nëse nuk jeni në gjendje të hyni në llogarinë tuaj, telefononi menjëherë Shërbimin ndaj Klientit.

Nëse kartela është e bllokuar, nuk do të jeni më në gjendje të paguani me Apple Pay. Nëse gjeni dhe zhbllokoni kartelën, përsëri mund të përdorni pagesa përmes Apple Pay.