Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.07 A është e sigurt të paguash me Apple Pay?

Po. Pagesat me Apple Pay janë edhe më të sigurta se sa përdorimi i parave të gatshme ose një kartelë fizike. Nëse telefoni juaj është i humbur, ju mund të ndiheni të sigurt sepse askush tjetër nuk mund të bëjë pagesa pa aktivizuar Touch ID ose Face ID. Këto metoda verifikimi janë unike për ju dhe mund të përdoren vetëm nga ju.

Për më tepër, numri i kartelës suaj nuk ruhet në pajisjen tuaj ose serverat Apple dhe nuk ndahet kurrë me tregtarët.

Në çdo rast, ne gjithmonë rekomandojmë të kujdeseni për kartelën Paysera Visa dhe pajisjet tuaja Apple. Nëse e humbni kartelën tuaj Visa, bllokojeni menjëherë.