Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.05 A kushton përdorimi i Apple Pay?

Lidhja e kartelës Paysera Visa me aplikacionin Apple Wallet dhe pagesa me Apple Pay është pa pagesë. Kjo është saktësisht e njëjtë sikur realizimi i pagesave me kartelën tuaj Paysera Visa.