Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.03 Si të paguani me Paysera Visa dhe Apple Pay?
  • Paguaj online

Për të paguar në aplikacione ose në uebfaqe në iPhone ose iPad, thjesht zgjidhni Apple Pay si mënyrën e pagesës dhe konfirmoni pagesën me Face ID (duke parë ekranin) ose Touch ID (duke konfirmuar pagesën me gjurmë gishtash).

Për të paguar duke përdorur kompjuterin iMac, zgjidhni Apple Pay si mënyrën e pagesës dhe konfirmoni pagesën me një nga këto pajisje: iPhone ose Apple Watch. Nëse po përdorni laptopët më të fundit MacBook Pro, mund të verifikoni edhe pagesa duke përdorur funksionin Touch ID.

  • Paguaj në dyqanet fizike

Për të paguar me Face ID, klikoni dy herë në butonin anësor, shikoni në ekran dhe më pas prekni iPhone tuaj në lexuesin e kartelës. Për të përdorur Touch ID, mbani iPhone tuaj pranë lexuesit të kartelës ndërsa prekni butonin kryesor, Touch ID, me gishtin tuaj.

Për të paguar me Apple Watch, klikoni dy herë në butonin anësor dhe mbajeni orën pranë lexuesit të kartelës.

 

Si të paguani duke përdorur kartelën Paysera Visa dhe Apple Pay me Touch ID?

Si të paguani duke përdorur kartelën Paysera Visa dhe Apple Pay me Face ID?