Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.02 Ku mund të paguaj duke përdorur Apple Pay?

Apple Pay mund të përdoret për pagesa të shpejta dhe të përshtatshme në dyqane, restorante, shërbime të taksive, etj. Ju mund të përdorni iPhone dhe Apple Watch tuaj për pagesa kudo që shihni një nga simbolet e Apple Pay.