Njohuri bazë: 21. Apple Pay (SQ)
21.01 Si të shtoni kartelën tuaj Paysera Visa në Apple Pay?

Ju mund të shtoni kartelën tuaj Paysera Visa në pajisje të ndryshme Apple në mënyra të ndryshme:

  • Përmes aplikacionit Paysera. Hapni aplikacionin, shkoni te "Kartelat" dhe do të shihni butonin "Shto në Portofolio" nga kartelat që nuk janë ende të lidhura me Apple Pay.
  • Përmes aplikacionit Apple Wallet.
  • Në iPhone. Hapni aplikacionin Wallet në iPhone tuaj dhe prekni + për të shtuar kartelën.
  • Në Apple Watch. Shkoni tek aplikacioni Apple Watch në iPhone tuaj dhe zgjidhni "Wallet & Apple Pay". Pastaj prekni - "Shto Kartelë Krediti ose Debi".
  • Në iPad. Shkoni te Settings, hapni "Wallet & Apple Pay" dhe zgjidhni "Shto Kartelë Krediti ose Debi".
  • Në MacBook Pro me Touch ID. Shkoni te Preferencat e Sistemit, zgjidhni "Wallet & Apple Pay" dhe më pas prekni shenjën "+" për të shtuar kartelën.

Si të shtoni kartelën tuaj Paysera Visa në Apple Pay?