20.12 A mund ta mbaj arin në shtëpi?

Klientët e Paysera mund të marrin monedha dhe shufra prej ari dhe t’i mbajnë në shtëpi. Sidoqoftë, ju lutem vini re se mbajtja e arit ose metaleve të tjera të çmuara diku tjetër nuk është aq e sigurt sa në vendet e sigurta të ofruara nga shitësit si Paysera.