20.08 A mund të marr ari të blerë?

Po, klientët që blenë ar mund ta marrin falas brenda dy ditëve të punës.

Ari lëshohet në Zyret e Paysera në Vilnius (Pilaitės 16 prill). Dorëzimi i metaleve fizike është gjithashtu në dispozicion për shumë vende të botës.

Mbani në mend se nëse blini ar dhe nuk e merrni atë brenda dy ditëve të punës, do të aplikohet një tarifë automatike e ruajtjes. Kur nxirrni arin fizik, XAU zbritet nga llogaria juaj e metaleve të çmuara.