20.07 Kam blerë ar në internet. Mund ta shes?

Pas blerjes së arit (kodi i monedhës XAU) në sistemin Paysera, ju mund ta shesni përsëri në Paysera.

Ju mund të tregtoni arin përmes platformës në internet Paysera ose aplikacionit mobil, i cili është në dispozicion si për iOS ashtu edhe për Android.

Tipari i blerjes dhe shitjes së këtij metali të çmuar është në dispozicion nga:

  • hyni në platformën online Paysera, duke shkuar te butoni Valuta, pastaj - Shkëmbimi i valutave.
  • Ose hyni në aplikacionin mobil Paysera, duke shkuar te skedari Më shumë, dhe më pas - Metalet e çmuara.