20.06 A është e sigurt të blini ari në internet?

Në përgjithësi, blerja e arit në internet është po aq e sigurt sa përdorimi i e-banking. Kur blini ose shisni ar, Paysera garanton një proces të sigurt të hyrjes dhe një sistem online të sigurt për përdorim.

Tregtimi i arit, ashtu si shërbimet e tjera të ofruara nga Paysera, mbrohet nga niveli më i lartë i sigurisë. Ky shërbim bie nën ligjin për mbikëqyrjen shtetërore të metaleve të çmuar dhe gurë të çmuar. Gjithashtu, Paysera është përfshirë në listën Lituaneze të Vlerësimeve të Kompanive që bëjnë tregti me metale të çmuara - edhe kjo i detyron shitësit të ruajnë transparencën dhe cilësinë e shërbimit.