20.04 Si të blini ari në internet?

1. Bëhuni një klient i Paysera

Për të blerë ar, ju duhet të jeni një mbajtës i llogarisë Paysera i identifikuar dhe të njiheni me termat dhe kushtet që lidhen me këtë veçori.

Lexoni këtu për informacion se si të hapni një llogari dhe të bëni identifikimin.

2. Regjistrohuni

Në mënyrë që të blini ar, hyni në llogarinë tuaj Paysera përmes aplikacionit mobil, i cili është i disponueshëm për iOS dhe Android.

Fillimisht rimbush llogarinë tënde në Paysera. Nëse nuk dini si ta bëni, lexoni këtu për më shumë informacion.

3. Bleni ar

Ju mund të shihni metalet e çmuar të disponueshëm si dhe çmimin e tyre duke hyrë në aplikacionin mobil Paysera, duke shkuar te opsioni Më shumë, më pas - Metalet e çmuara.