9.34 Çfarë do të thotë një bar kod në kartelë?

Një bar kod i shtypur në kartelën Visa Paysera mund të përdoret për të rimbushur një llogari në të gjitha vendet partnere të shërbimit të klientit në të gjithë Lituaninë. Në të njëjtën mënyrë si duke përdorur një kod të shumëfishtë të lartë, ju mund të depononi me lehtësi para në kartelën tuaj Visa.

Ju lutemi vini re se kodi i shumëfishtë për të rimbushur llogarinë mund të përdoret vetëm në Lituani, në këto vende: kioska të Lietuvos spauda dhe Narvesen, Maxima Lietuva sportele të parave dhe terminalet e Perlas.

Ju mund ta gjeni hartën me adresat e partnerëve këtu.