9.30 ATM nuk lëshon para, por llogaria ime u debitua. Çfarë duhet te bej?

Në këtë rast, para së gjithash hyni në llogarinë tuaj Paysera dhe kontrolloni gjendjen e llogarisë së kartelës Visa:

  • nëse shuma është e rezervuar, por nuk është debituar ende, ju rekomandojmë të prisni pak. Shpesh ndodh që banka në tërheqjen e parave të ATM-së, pasi ka kontrolluar ekuilibrat në ATM dhe ka gjetur mospërputhje, thjesht anulon rezervimin. Pasi të anulohet rezervimi, paratë nuk debitohen më.
  • nëse paratë janë debituar nga llogaria e kartelës Visa, ju lutemi kontaktoni menjëherë Qendrën e Shërbimit të Klientit.