9.27 A është e sigurt për të paguar me kartelën Paysera Visa?

Kartela Paysera Visa është një kartelë e zgjuar me një kod PIN, i cili përfaqëson një nga mënyrat më të sigurta të pagesës për mallra dhe shërbime.

Ne ju rekomandojmë ta mbani kartelën tuaj të sigurt, të mos zbuloni kodin PIN ose t'i lejoni personat e tjerë ta përdorin atë. Është gjithashtu e këshillueshme që rregullisht të kontrolloni deklaratat tuaja të llogarisë Paysera për t'u siguruar që të gjitha operacionet e kryera janë të njohura për ju dhe janë ekzekutuar nga ju. Në rast se vëreni ndonjë mospërputhje ose operacione për të cilat nuk jeni të vetëdijshëm, ju lutemi kontaktoni menjëherë Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit.

Ju mund të porosisni njoftime me SMS mbi fluksin e fondeve në llogarinë e kartelës suaj, duke treguar shumën e shpenzuar / marrë nga e cila dëshironi të merrni njoftime me SMS. Për të porositur shërbimin, shkoni te Cilësimet> Llogaria e Pagesave dhe në fund të dritares së re te Njoftimet për rrjedhën e fondeve klikoni në Krijo njoftimin e ri. Pastaj, klikoni në Shto marrës dhe zgjidhni metodën e marrjes së njoftimeve