9.21 Si të bllokoni përkohësisht një kartelë Visa?

Nëse e humbni kartelën tuaj (ose mendoni se e keni humbur) dhe doni ta bllokoni përkohësisht, ju lutemi kryeni veprimet e mëposhtme në llogarinë tuaj:

  • Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave
  • Zgjidhni kartelën që dëshironi të bllokoni
  • Në dritaren e hapur, zgjidhni Bllokim / Anulim i përkohshëm dhe pastaj Bllokoni përkohësisht

Pasi të keni bllokuar përkohësisht kartelën tuaj, marrëveshja e shërbimit të kartelës nuk do të përfundojë, por nuk do të mund të paguani me kartelën. Bllokimi i përkohshëm i kartelave është pa pagesë dhe hyn në fuqi menjëherë. Nëse një kartelë bllokohet përkohësisht për më shumë se 6 muaj, ajo do të bllokohet përgjithmonë dhe marrëveshja e shërbimit të kartelës do të përfundojë.

Ju mund të aktivizoni kartelën tuaj në të njëjtën seksion duke klikuar në Zhbllokimin.

Bllokimi i kartelave në aplikacionin Paysera: