9.20 Çfarë duhet të bëj nëse kartela ime Visa është vjedhur ose humbur?

Nëse kartela juaj është humbur ose vjedhur, ose dyshoni se një person tjetër mund ta njohë kodin PIN ose të dhëna të personalizuara të sigurisë, bllokoni kartelën menjëherë pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes shfletuesit ose aplikacionit Paysera:

  • Hyni në llogarinë tuaj Paysera
  • Transferoni të gjitha fondet nga llogaria e kartelës tuaj në një llogari tjetër Paysera tuajin
  • Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave
  • Zgjidhni kartelën që ka humbur
  • Në dritaren e hapur, zgjidhni Bllokim / Anuloni përkohësisht, pastaj Anuloni.

Kartela juaj do të bllokohet dhe anulohet.

Nëse nuk mund të hyni menjëherë në llogarinë Paysera ose mendoni se veprime të paautorizuara mund të kryhen në llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni menjëherë Qendrën e Shërbimit të Klientëve Paysera.

Shënim: Ju jeni plotësisht përgjegjës për sigurinë e fondeve tuaja përpara se të na njoftoni për humbjen e kartelës suaj.

Si të bllokoni një kartelë në aplikacionin Paysera tregohet këtu: