9.15 Çfarë limite zbatohen për kartelën Paysera Visa?

Limiti maksimal ditor i transaksioneve i aplikueshëm në kartelën e pagesës Paysera Visa është 10,000 EUR.

Për tërheqjen e parave të gatshme në ATM, aplikohet një limit maksimal i veçantë ditor prej 600 EUR. Fatkeqësisht, ky limit mund të mos rritet.

Nëse mendoni se limiti prej 10,000 EUR është shumë i lartë për ju dhe dëshironi ta zvogëloni atë, mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera dhe në anën e majtë duke zgjedhur Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave> klikoni në numrin e kartelës > Limitet e llogarisë.

Vendosni limitin maksimal ditor për pagesa në internet, pagesa në dyqane, tërheqje të parave në ATM. Nëse më shumë se një kartelë është e lidhur me llogarinë, ky limit është i zakonshëm për të gjitha kartelat. Pavarësisht nga limiti i vendosur, deri në 600 EUR do të jenë në dispozicion për tërheqje në ATM.