9.11 Si ta kontrolloni gjendjen e kartelës Paysera Visa?

Ju mund të kontrolloni bilancin tuaj të kartelës për pagesa Paysera Visa duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera duke zgjedhur Llogaritë dhe Kartelat> Shih llogaritë në anën e majtë të menusë ose në aplikacionin tuaj mobil Paysera. Mund ta kontrolloni në çdo kohë dhe falas.

Është gjithashtu e mundur të kontrolloni gjendjen e kartelës suaj në ATM ku ofrohet ky shërbim. Pagesa për kontrollimin e bilancit në ATM është 0,30 EUR.