9.10 Si ta zbuloni kodin PIN të kartelës Paysera Visa?

Për të zbuluar kodin PIN, ndërmerrni veprimet e mëposhtme:

  • Hyni në llogarinë tuaj Paysera
  • Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave
  • Zgjidhni kartelën e pagesës kodin PIN për të cilin dëshironi të dini
  • Klikoni në Merr kodin PIN
  • Vendosni kodin CVV2 (në anën e pasme të kartelës) dhe kodi PIN i kartelës do të shfaqet në ekran.

Ju mund të kontrolloni kodin PIN të kartelës suaj Paysera Visa në çdo kohë në aplikacionin Paysera. Videoja e mëposhtme tregon se si ta bëni këtë:

Na vjen keq, widget nuk mbështetet në këtë eksport.

Por mund ta arrini duke përdorur URL-në e mëposhtme: