9.08 Si të aktivizoni kartelën Paysera Visa?

Pasi të keni marrë një kartelë të re pagese Paysera Visa, duhet të nënshkruani në një shirit nënshkrimi në anën tjetër të kartelës. Atëherë do të duhet të aktivizoni kartelën.

Kartela juaj duhet të aktivizohet brenda 3 muajve nga prodhimi i saj ose do të bllokohet automatikisht. Ju mund të aktivizoni kartelën tuaj duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes shfletuesit ose aplikacionit mobil Paysera.

Si të aktivizoni një kartelë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera?

  1. Hyni në llogarinë tuaj Paysera
  2. Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave
  3. Zgjidhni kartelën që dëshironi të aktivizoni
  4. Klikoni në Aktivizoni kartelënVendosni kodin CVV2 (në anën e pasme të kartelës)
  5. Kartela do të aktivizohet dhe kodi PIN i kartelës do të shfaqet në ekran.

Si të aktivizoni një kartelë në aplikacionin Paysera? Kjo video tregon procesin e aktivizimit: