9.07 Ku dhe kur do të dorëzohet kartela Paysera Visa?

Kur porosisni një kartelë për pagesa Paysera Visa, do t'ju kërkohet të shkruani adresën tuaj ku do të dorëzohet kartela e porositur.

Koha e dorëzimit të kartelave varet nga një metodë dhe vendi i zgjedhur i dorëzimit.

 Metodat e mundshme të dorëzimit:

Pasi të porosisni një kartelë, do të keni mundësi të shihni një datë të dorëzimit paraprak në llogarinë tuaj. Ju lutemi vini re se për shkak të 

vonesave të parcelës dhe postës, afati i dorëzimit mund të jetë më i gjatë se sa specifikohet në sistem.

Ju lutemi vini re se kartelat lëshohen dhe dërgohen vetëm në vendet e EEA.