9.06 Kur porosisni një kartelë shtesë, shfaqet vetëm emri dhe shkronja e parë e mbiemrit. Pse?

Kur porositni një kartelë shtesë për pagesa Paysera Visa, do t'ju kërkohet të zgjidhni mbajtësin e kartelës. Pasi të keni futur adresën e postës elektronike ose numrin e telefonit të regjistruar në sistem, do t'ju tregohet emri dhe shkronja e parë e mbiemrit të personit për të cilin është duke u porositur kartela. Funksionimi i tillë i sistemit siguron të dhënat personale.

Pasi të klikoni në Porosit në hapin tjetër, emri dhe mbiemri i plotë i personit që do të shfaqet në kartelën e pagesës Paysera Visa.

Ju lutemi vini re se një kartelë shtesë mund të porositet vetëm për një person tjetër (të paktën 14 vjeç). Personi për të cilin do të porositet kartela duhet të hapë një llogari Paysera dhe t'i nënshtrohet identifikimit. Të gjithë mbajtësit e kartelave do të kenë fondet në një llogari. Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të tërheqin para në dorë ose të bëjnë pagesa kur blejnë në internet ose në pikat fizike të shitjes.