9.03 Si të porosisni një kartelë Paysera Visa?

Për të porositur një kartelë për pagesa Paysera Visa, ju lutemi futuni në llogarinë tuaj Paysera. Zgjidhni Llogaritë dhe Kartelat> Kartelat e Pagesave në menunë e majtë dhe porosisni një kartelë.

Për të porositur një kartelë, duhet të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj Paysera për të mbuluar tarifat e lëshimit të kartelës, dorëzimit dhe administrimin për një muaj. Nëse gjendja e llogarisë Paysera është e pamjaftueshme, nuk do të mund të porosisni një kartelë. Tarifat e kartelës së pororsitur mund të gjenden këtu. Para se të porosisni një kartelë, ju rekomandojmë të lexoni termat dhe kushtet e kartelës që janë në dispozicion këtu.

Një llogari e re është krijuar për kartelën tuaj Paysera Visa, në mënyrë që të mund të mbani para për pagesa me kartelë.

Kartela do të dorëzohet në adresën tuaj të treguar. Koha e dorëzimit varet nga metoda e zgjedhur dhe vendi i dorëzimit. Pasi të porosisni një kartelë, do të shihni një datë paraprake të dorëzimit të saj në llogarinë tuaj.

Si të porosisni një kartelë Visa në llogari:

 

Si të porosisni një kartelë VISA në aplikacionin Paysera: