6.04 Tarifa shtesë të ngarkuara për rimbushjen e llogarisë

Rimbushja e llogarisë Paysera është falas, megjithatë, ndonjëherë, banka që dërgon para aplikon një tarifë shtesë për transferin e parave. Kjo gjë varet nga një vend, monedha e rimbushjes dhe banka nga e cila transferohen paratë dhe shuma e saj mund të bëhet e njohur vetëm duke gjeneruar udhëzime e transferit. Tarifa e saktë e kreditimit (nëse aplikohet) përcaktohet gjithmonë në secilën metodë të zgjedhur të rimbushjes. Për më shumë informacion në lidhje me tarifat e kreditimit të parave, lexoni këtu.

E rëndësishme: Rimbushja e gabuar e llogarisë pa ndjekur udhëzimet tona i nënshtrohet tarifave shtesë të kreditimit/kthimit, madhësia e të cilave varet nga një bankë specifike. Më shumë informacion mbi tarifat jepen këtu.