6.02 Si mund të transferojë para në llogarinë time një person tjetër?

Një person tjetër që përdor Paysera mund të kryejë një transfer të drejtpërdrejtë nga llogaria e tyre Paysera në llogarinë tuaj Paysera. Specifikoni llogarinë tuaj të brendshme EVP **********, numrin e llogarisë Paysera IBAN, adresën e postës elektronike ose numrin e telefonit të dërguesit. Paratë do të arrijnë menjëherë në llogarinë tuaj.

Nëse një person tjetër kryen pagesa në monedhë EUR, thjesht mund ta specifikoni numrin tuaj të llogarisë IBAN dërguesit që është në dispozicion në pjesën Llogaritë dhe Kartelat> Shih llogaritë. Paysera është një anëtar i sistemeve të tilla si SEPA, SEPA Instant ose Target2 i cili lejon të merrni pagesa në llogarinë tuaj IBAN nga e gjithë bota.

Të gjitha metodat e tjera të rimbushjes së llogarisë suaj janë të disponueshme pasi të keni gjeneruar udhëzime në llogarinë tuaj Paysera, në pjesën Llogaritë dhe Kartelat> Rimbush llogarinë. Për më shumë informacion, ju lutemi lexoni këtu.