Bază de cunoștințe: 7. Transferuri și plăți
7.30 Am primit un apel suspect, ce ar trebui să fac?

Dacă primiți un apel suspect și apelantul pretinde că este un angajat Paysera sau altcineva care are nevoie de informațiile contului dvs., vă solicită detaliile personale sau de conectare sau vă solicită să furnizați un cod pe care l-ați primit printr-un mesaj text, vă rugăm să încheiați apelul imediat. Rețineți că consultanții Paysera nu sună clienții noștri decât dacă conversația a fost aranjată în prealabil și cu siguranță nu vă cer informațiile personale. 

Cu toate acestea, dacă v-ați furnizat informațiile sensibile și alte persoane au reușit să vă acceseze contul Paysera sau dacă ați observat plăți efectuate fără a le iniția, vă rugăm să contactați imediat Suportul pentru clienți Paysera. Puteți găsi informațiile de contac aici.

Vă rugăm să furnizați cât mai multe detalii posibil în timpul apelului cu consultantul pentru ca acesta să poată lua măsurile necesare.

De asemenea, vă recomandăm să învățați și să fiți conștienți de modul în care escrocii încearcă să vă fure banii și să nu vă dezvălui niciodată detaliile personale! Paysera îi pasă de securitatea dvs. financiară, motiv pentru care împărtășim informații despre cele mai comune tipuri de fraude financiare,sfaturi despre cum să vă protejați de escrocherii online și despre cum să vă păstrați în siguranță detaliile cardului Visa.