Bază de cunoștințe: 7. Transferuri și plăți
7.11 Anularea plății (transferului)

Dacă ați efectuat și semnat transferul, dar doriți să îl anulați, în primul rând, verificați starea transferului selectând Transferuri > Listă de transferuri > Neexecutat. Veți vedea opțiunea de a anula dacă este încă posibil. În acest caz, bifați caseta de lângă transfer și dați clic pe Anulați.

Dacă nu există nicio opțiune de anulare, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos:

Transferuri către alți utilizatori Paysera – acest tip de transfer ajunge la destinatar în câteva secunde; prin urmare, nu există nicio opțiune de anulare. Trebuie să contactați direct destinatarul pentru a anula sau a rambursa transferul. Dacă nu reușiți să contactați destinatarul, contactați asistența noastră pentru clienți.

Transferuri SEPA (non-urgente) – vă rugăm să contactați asistența noastră pentru clienți pentru a ​​anula acest tip de transfer. Dacă Paysera nu a trimis încă transferul, banii vor fi rambursați în contul dvs. în câteva minute. Totuși, dacă transferul a fost deja trimis, anularea este posibilă doar cu permisiunea destinatarului. Puteți găsi mai multe informații și taxele de anulare aici.

Transferuri SEPA Instant – acest tip de transfer ajunge la destinatar în câteva secunde; prin urmare, nu există nicio opțiune de anulare, iar rambursarea este posibilă doar cu permisiunea destinatarului. Puteți găsi mai multe informații și taxele de anulare aici.

Transferuri internaționale și non-euro – vă rugăm să contactați asistența noastră pentru clienți și vă vom oferi informații despre condiții (perioada de timp, taxă de anulare), în funcție de banca relevantă, de la care transferul dvs. poate fi anulat.