Bază de cunoștințe: 3. Setarile contului
3.13 Cum să inițiezi un apel video și să te conectezi la Google Meet?

Identificarea video a clientului Paysera se realizează prin serviciul de comunicare video Google Meet.

Pentru a efectua un apel video, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți Paysera prin telefon. În timpul apelului, un consultant vă va trimite prin e-mail un link către apelul Google Meet.

Când un client se conectează la un apel video prin intermediul linkului Google Meet care i-a fost trimis – identificarea se realizează instantaneu.

Un apel video prin Google Meet poate fi efectuat folosind:

  • Un computer – linkul către apelul video poate fi deschis ca de obicei, pur și simplu prin browserul pe care îl utilizați în mod normal.
  • Telefonul dvs. – trebuie să descărcați aplicația Google Meet înainte de apel.

 

După ce faceți clic pe linkul Google Meet din e-mail, faceți clic pe butonul „Solicitare de înscriere” – veți fi redirecționat către un apel video cu un consultant și veți putea finaliza apelul telefonic.

Va informăm faptul că:

- Titularul contului trebuie să fie singur în timpul apelului video;

- În timpul apelului video, titularul contului trebuie să arate documentul care a fost verificat în sistemul Paysera;

- Calitatea camerei, a microfonului și a conexiunii la internet trebuie să îndeplinească cerințele standardelor optime de calitate;

- Clientul trebuie să își dea acordul pentru înregistrarea videoclipului și colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile și în condițiile Politicii de confidențialitate Paysera https://www.paysera.ro/v2/ro-RO/legal/politica-confidentialitate.

Vă rugăm să rețineți că dacă clientul nu este de acord cu înregistrarea videoclipului, apelul nu poate fi efectuat.