13.1.04 Este sigur să plătiți prin SIP?
  • Serviciul SIP poate fi furnizat numai de către furnizorii de servicii de plată autorizați (lista furnizorilor lituanieni este disponibilă aici) care trebuie să asigure securitatea plăților și confidențialitatea detaliilor plătitorilor.
  • Paysera nu stochează detaliile plătitorului legate de datele de securitate personalizate în sistemele și serverele tehnologiilor informaționale utilizate.
  • Detaliile de conectare personalizate sunt utilizate numai în timpul unei singure sesiuni pe parcursul cărora sunt criptate și nu pot fi nici vizibile, nici restaurate, nici utilizate. Prin urmare, plătitorul atunci când depune o cerere de inițiere a unui ordin de plată trebuie să își verifice identitatea de fiecare dată la banca care își gestionează conturile.
  • Date furnizate de plătitor atunci când execută o plată și transferate la banca plătitorului numai printr-un canal securizat, care este protejat cu certificatul SSL. Astfel, datele de conectare ale plătitorului la serviciile bancare pe internet și confirmarea comenzilor de plată și a codurilor de solicitare a informațiilor despre cont (autorizare) rămân în siguranță și nu pot fi preluate de terți.
  • Mai multe informații despre cea mai înaltă securitate a Paysera sunt disponibile aici.