Bază de cunoștințe: 11. Program de afiliere
11.01 Programul de afiliere

Поради технически проблеми партньорската програма е временно деактивирана. Тези, които вече са получили средтва от поканените потребители, няма да бъдат засегнати, но от 18 Май 2020г. няма могат да се добавят нови клиенти, чрез линка за партньорска програма.

Dacă recomandați sistemul Paysera rudelor și prietenilor dvs., iar cestia se înregistrează în sistem și încep să folosească serviciile noastre, vă vom plăti bonusuri. Persoanele recomandate de dvs. trebuie să se înregistreze în sistem prin link-ul dvs. unic. Pentru a găsi acest link, conectați-vă la contul dvs. Paysera, și selectați Setări > Setarile profilului > Program de afiliere.

Vă este oferit un bonus de 10% pentru profitul din serviciul de colectare a plăților, conform comisioanelor stabilite în tabelul 2 și pentru conversia valutară după deducerea costurilor directe de conversie.

Bonusul pentru profitul obținut de la clienți se plătește în a zecea zi a unei luni calendaristice ulterioare. Bonusul se plătește numai cu condiția ca cel puțin 3 clienți să fie rentabili (au desfășurat activități generatoare de venituri).

Termenul final al plăților bonusului nu este stabilit, cu toate acestea, bonusul este calculat doar dacă v-ați autentificat în contul dvs. cel puțin o dată în ultima lună până în a zecea zi a lunii curente. Nu se calculează un comision pentru perioada de timp mai mare de 3 luni.