18.01 DREPTUL ACCESULUI LA DATELE PERSONALE

Pentru a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de Paysera, vă rugăm să trimiteți o cerere conform formularului furnizat. Asigurați-vă că indicați numele complet și semnati cererea folosind semnătura dvs. electronică autorizata. Precizați modul în care doriți să primiți un răspuns (prin e-mail, prin poștă înregistrată sau la sucursală). În cazul în care nu specificați nimic, un răspuns va fi trimis prin același canal la care a fost primită solicitarea.

După ce ați primit cererea dvs., Paysera va furniza datele solicitate sau motivul refuzului de a furniza aceste date în perioada stabilită de legislație.

 

Furnizare de date prin e-mail

Dacă ați ales să primiți date prin e-mail, datele vor fi criptate și trimise la adresa de e-mail specificată de dvs. Codul de decriptare va fi trimis prin SMS la numărul de telefon indicat în contul dvs.

Dacă sunteți clientul Paysera, un răspuns va fi trimis la adresa dvs. de e-mail indicată ca adresa de e-mail de contact din contul dvs. în sistemul Paysera.

Dacă nu sunteți client al Paysera, vă rugăm să indicați adresa de e-mail la care doriți să primiți un răspuns, datele pe care doriți să le obțineți și numărul de telefon la care va fi trimis codul de decriptare.

 

Furnizare de date prin poștă confirmata

Dacă ați ales să primiți date prin poștă confirmată și sunteți un client al Paysera, un răspuns va fi trimis la adresa care a fost specificată în sistemul Paysera ca adresă a reședinței dvs. oficiale.

Dacă nu sunteți un client al Paysera, vă rugăm să indicați adresa la care doriți să primiți un răspuns și vom trimite datele la adresa specificată.

 

Furnizarea de date la sucursală

Dacă ați ales să primiți date la sucursală, vă rugăm să ajungeți la sucursala Paysera situată pe Pilaites 16, Vilnius, Republica Lituania I-V între orele 8:00 și 18:00. Asigurați-vă că aveți documentul de identitate cu dvs.

 

Remunerație pentru furnizarea de date

O dată într-un an calendaristic, datele pot fi furnizate gratuit. Pentru alte cazuri, Paysera stabilește o remunerație pentru furnizarea de date care nu depășește costurile furnizării de date, care este de 10 EUR.



Atașamente 
 
 subject_access_request.pdf (83.57 KB)