Bază de cunoștințe: 9. Card Visa
9.36 Debite datorate pentru comisioanele cardului Visa

În cazul în care aveți datorii în contul cardului Visa, le puteți acoperi prin alimentare. Debitul va fi acoperit automat de îndată ce alimentati contul.
Puteți verifica debitul din contul dvs. făcând clic pe INFORMAȚII CONT> Soldul contului. Suma datorată va fi afișată cu semnul minus de lângă ea. Faceți clic pe sumă pentru a vedea motivele datoriei.

Informații privind alimentarea unui cont Visa pot fi găsite în secțiunea INFORMAȚII CONT> Adăuga fonduri. Puteți, de asemenea, să vă alimentati contul cardului Visa printr-un transfer standard din contul dvs. bancar (numai în moneda EUR și numai din țările SEPA). În acest caz, numărul IBAN al contului dvs. Paysera trebuie indicat atunci când efectuați un transfer.

DACĂ CONTUL Dumneavoastră a fost închis și ați primit un mesaj că aveți o datorie
Puteți transfera suma datorată în contul nostru Swedbank
LT227300010086385047 (doar EUR și numai de la băncile din Lituania). Asigurați-vă că indicați „pentru datoria Nume Prenume / cod numeric personal” în câmpul Scopul plății. După ce ați acoperit datoriile, informați-ne despre aceasta, scriind o scrisoare la adresa debts@paysera.com

În cazul în care doriți să acoperiți o datorie într-o altă monedă sau de la o bancă a unei alte țări, furnizați-ne informațiile despre ce monedă și din ce țară doriți să plătiți și vă vom trimite toate detaliile necesare. Ne puteți contacta trimițând un e-mail la debts@paysera.com