Bază de cunoștințe: 9. Card Visa
9.27 Este sigur să plătiți cu cardul Visa ?

Cardul Visa este un card inteligent cu un cod PIN, care reprezintă unul dintre cele mai sigure mijloace de plată pentru bunuri și servicii.

Vă sfătuim să vă păstrați cardul în siguranță, să nu dezvăluiți codul PIN sau să lăsați alte persoane să îl utilizeze. De asemenea, este recomandabil să vă verificați periodic extrasele de cont Paysera pentru a vă asigura că toate operațiunile efectuate vă sunt cunoscute și au fost executate de dvs. În cazul în care observați inconsecvențe sau operațiuni de care nu sunteți conștienți, vă rugăm să contactați imediat serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Puteți comanda notificări prin SMS cu privire la fluxul de fonduri din contul cardului dvs., indicând suma cheltuită / primită din care doriți să primiți notificări prin SMS. Pentru a comanda serviciul, accesați Setări> Cont de plată și în partea de jos a ferestrei noi, prin Notificări despre fluxul de fonduri, faceți clic pe Creați o notificare nouă. Apoi, faceți clic pe Adăugați destinatar și selectați metoda de primire a notificărilor.