Bază de cunoștințe: 9. Card Visa
9.13 Unde nu poate funcționa cardul Visa?

Cardul Visa poate fi utilizat și plătit în întreaga lume oriunde sunt acceptate cardurile Visa. Puteți plăti cu cardul online și la punctele fizice de vânzare și, de asemenea, puteți retrage numerar la orice bancomat care oferă servicii de carduri Visa. Cardul poate fi, de asemenea, conectat cu alte sisteme, cum ar fi, de exemplu, PayPal.

Ne depunem toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a cardului, dar în cazuri foarte rare, funcționarea cardului poate fi întreruptă din cauza unor circumstanțe care nu depind de controlul nostru sau din cauza întreruperii temporare a serviciilor terților pe care îi angajăm atunci când îndeplinirea obligațiilor noastre.

În acest caz, nu veți putea plăti cu cardul Visa în locurile în care se utilizează cititoare vechi de carduri în care operațiunile cardului sunt confirmate nu cu un cod PIN, ci cu o semnătură.
De asemenea, din cauza restricțiilor emitentului cardului, nu este posibil să plătiți cu un card Visa în benzinăriile cu autoservire (când plata se face înainte de a umple rezervorul). Această posibilitate este numai în Lituania, Letonia și Estonia. Vă rugăm să rețineți că în toate celelalte stații de benzină în care plata se face numai după umplerea rezervorului, plata cu cardul Paysera Visa poate fi efectuată cu succes.