Bază de cunoștințe: 9. Card Visa
9.06 La comanda unui card Visa Paysera suplimentar, se afișează numai numele titularului și prima literă a prenumelui. De ce?

În al doilea pas al comenzii unui card de plată Visa suplimentar, vi se va cere să selectați titularul cardului. După ce ați introdus adresa de e-mail sau numărul de telefon înregistrat în sistem, vi se va afișa numele și prima literă a prenumelui persoanei pentru care se comandă cardul. O astfel de funcționalitate a sistemului asigură securitatea datelor cu caracter personal.

După ce faceți clic pe Comandă la pasul următor, va fi afișat numele complet și prenumele persoanei care va apărea pe cardul de plată Visa.

Vă rugăm să rețineți că un card suplimentar poate fi comandat numai pentru o altă persoană (cel puțin 14 ani). Persoana pentru care urmează să fie comandat cardul trebuie să deschidă un cont Paysera și să finalizeze identificarea. Toți deținătorii de carduri vor dispune de fondurile dintr-un singur cont. De asemenea, vor putea să retragă numerar sau să efectueze plăți atunci când cumpără online sau la punctele fizice de vânzare.