Bază de cunoștințe: 3. Setarile contului
3.06 Numărul dvs. de telefon s-a schimbat și nu vă puteți conecta la contul Paysera
  • Dacă nu mai aveți numărul de telefon care a fost confirmat în contul Paysera și doriți să îl schimbați la altul, vă recomandăm să vă conectați la cont utilizând aplicația Paysera. Conectându-vă în cont în acest fel, nu va mai trebui să efectuați nicio confirmare suplimentară a autentificării. După conectare, veți putea introduce un nou număr de telefon și îl puteți confirma în meniul din stânga selectând Setări> Cont de plată> Număr de telefon> Adăugare număr de telefon. Confirmați numărul adăugat recent și setați-l ca număr de telefon la care ar trebui trimise confirmările, puteți face acest lucru la numărul de telefon pentru confirmări.
  • Dacă nu vă puteți conecta la contul dvs. utilizând aplicația Paysera, contactați asistența pentru clienți pentru a adăuga un nou număr de telefon. Vă rugăm să rețineți că, pentru a adăuga un nou număr de telefon în contul dvs. Paysera, mai întâi, din motive de securitate, va trebui să vă identificăm încă o dată printr-un apel video.

NB. Un singur număr de telefon poate fi adăugat și utilizat numai de un singur client Paysera. Dacă un număr de telefon a fost deja utilizat și a fost aprobat pentru o altă persoană, nu îl veți putea adăuga în contul dvs.