Bază de cunoștințe: 3. Setarile contului
3.03 Limitele contului

În cazul în care doriți să modificați limitele contului, conectați-vă la contul Paysera, selectați Setări> Limite, Drepturi, Permisiuni din meniul din stânga și, în fereastra deschisă, faceți clic pe Drepturi și limite de transfer. Apoi, la tabelul limitelor de transfer, faceți clic pe Modificare limite, faceți modificări la limitele dvs. și salvați modificările. Vă rugăm să rețineți că noile limite intră în vigoare în 12 ore.

Vă reamintim că persoanele private, pentru a utiliza limite nelimitate, ar trebui să facă o etapă de identificare suplimentară - confirmarea identității lor printr-un apel video cu Google meet. Butonul de înregistrare pentru un apel Google meet va fi vizibil în contul Paysera Setări> Limite, Drepturi, Permisiuni. Dacă limitele standard sunt suficiente pentru dvs., această acțiune nu este necesară.

NB. Clienții de afaceri pot modifica limitele conturilor corporative la discreția lor. Identificarea suplimentară (de exemplu, efectuând un apel video cu Google meet) nu este necesară.