Bază de cunoștințe: 12. Procesare plati. Proiecte
12.01 Cum se creează un proiect de colectare a plăților?

Cum creez un proiect?

1. Conecteaza-te la contul tau. În meniul din stânga alegeți Setări> Setări profil> Gestionare servicii> Modificare.

Selectați Procesare plati online prin e-banking și alte sisteme și faceți clic pe Comandă.

2. În meniul din stânga, selectați Proiecte și activități> Proiectele mele și faceți clic pe Adăugarea unui nou proiect.

3. În fereastra deschisă, introduceți datele unui nou proiect:

  • În secțiunea Furnizor de servicii introduceți adresa magazinului dvs. online.

Dacă nu utilizați nicio platformă, selectați Voi introduce manual adresa proiectului și voi introduce adresa site-ului web..

Dacă utilizați o platformă, atunci în secțiunea Voi folosi o platformă, va fi furnizată o listă de platforme și, după selectarea uneia dintre ele, adresa utilizată va fi introdusă automat.

  • În secțiunea Descrierea serviciului descrieți pe scurt serviciile pe care le oferiți. Dacă vindeți bunuri fizice, introduceți politica de rambursare și termenele de livrare. Mai multe informații despre descrierea proiectului sunt furnizate aici.

Puteți modifica informațiile și descrierea serviciului ulterior, după cum este necesar:

  • Introduceți numărul de telefon și adresa de e-mail curente în secțiunea Detalii de contact. Dacă este necesar, specificați și alte detalii de contact, de ex. Skype. Aceste detalii de contact vor fi furnizate cumpărătorilor dvs. împreună cu o scrisoare de confirmare a plății.
  • Codul de confirmare a proprietății proiectului este furnizat în secțiunea Confirmarea proiectului; ar trebui să-l lipiți în secțiunea <head> </head> a site-ului dvs. web. Astfel vom fi siguri că sunteți proprietarul real al site-ului. Mai multe informații sunt furnizate aici.

După ce ați completat informațiile solicitate, faceți clic pe Salvare proiect.

4. Asigurați-vă că site-ul web conține deja condiții de cumpărare și vânzare, livrare și rambursare, politica de confidențialitate și datele dvs. de contact în calitate de comerciant. Trimiteți proiectul spre examinare numai atunci când site-ul web a fost complet pregătit pentru a fi utilizat de clienți, platforma de plăți a fost integrată și plățile de testare au fost efectuate.

Proiectul dvs. trimis va fi revizuit în termen de o zi.

Informații despre specificațiile tehnice pentru integrare sunt disponibile AICI.

După crearea unui proiect, vi se vor furniza datele necesare pentru integrarea tehnică a platformei de plată:

- în meniul din stânga sub Proiecte și activități> Proiectele mele veți găsi ID-ul proiectului (numărul proiectului / projectid);

- în meniul din stânga sub Proiecte și activități> Proiectele mele, faceți clic pe Setări proiect> Setări generale ale proiectului și veți găsi codul necesar pentru a confirma calitatea de proprietar al site-ului dvs. web;

- în meniul din stânga sub Proiecte și activități> Proiectele mele, faceți clic pe Setări proiect> Setări generale ale proiectului și veți găsi parola proiectului.