6.01 Adăugarea de fonduri

 Conectează-te la cont, selectează Conturi și carduri > Adaugă fonduri și alege in fereastra deschisa:

  • contul pe care doriți să-l alimentați;
  • țara din care urmează să se efectueze alimentarea;
  • moneda

Faceți clic pe instrucțiuni de actualizare. Toate metodele disponibile de alimentare a contului vor fi afișate. Selectați una dintre ele și alimentati contul.

Sunt disponibile următoarele metode:

  • Alimentare printr-un transfer bancar standard în contul dvs. IBAN. Dacă efectuați un transfer în valută EUR, puteți utiliza contul IBAN. Paysera este membru al unor sisteme precum SEPA, SEPA Instant sau Target2 care permite primirea de plăți din întreaga lume.
  • Alimentare printr-un transfer bancar standard. Dacă aveți un cont la oricare dintre băncile de pe listă, vă puteți alimenta contul Paysera prin intermediul acestuia. În acest caz, transferul din contul dvs. bancar va fi efectuat în contul Paysera LT de la aceeași bancă. De îndată ce banii vor ajunge în contul nostru, vom credita aceeași sumă în contul dvs. Paysera. Selectați o bancă din listă asociata contulului din care doriți să alimentati un cont Paysera și să primiți instrucțiuni de alimentare.
  • Alimentare automată unica a contului. Dacă aveți un cont la oricare dintre băncile de pe listă, vă puteți alimenta contul Paysera prin intermediul acestuia. De îndată ce banii vor ajunge în contul nostru, vom credita aceeași sumă în contul dvs. Paysera. Aceasta este aceeași metodă de alimentare a contului ca cea descrisă mai sus, singura diferență este că transferul este automatizat. După selectarea unei bănci, va apărea un formular de plată, va trebui să introduceți datele solicitate și să efectuați un transfer mai rapid și mai convenabil.
  • Alimentarea automată a conturilor de mai multe ori. Depunere numerar in locatiile partenere specificate.

Important: Generați instrucțiunile specifice (după ce ați selectat o țară sau o monedă) și veți vedea opțiunile disponibile. Vă rugăm să rețineți că instrucțiunile de alimentare ale conturilor pot fi diferite și de aceea vă recomandăm să le actualizați de fiecare dată.