Bază de cunoștințe: 1. Deschidere cont
1.03 Identificare

Paysera LT, UAB este o instituție de monedă electronică autorizată și este reglementată de autoritatea de supraveghere a Băncii Lituaniei și de legile care reglementează procedura de diligență a clienților și de identificare. Datele personale ale clienților Paysera LT sunt prelucrate în conformitate cu actele juridice ale Republicii Lituania și politica de confidențialitate.

Clienții trebuie să se identifice pentru a utiliza serviciile Paysera. Pentru identificare sunt necesare un pașaport sau o carte de identitate și un chestionar  „Know Your Customer” completat. Documentul poate fi trimis conectându-vă la contul dvs. Paysera prin intermediul unui computer cu cameră sau prin aplicația Paysera.

1. Identificare prin intermediul unui PC cu cameră web. Conectați-vă la contul dvs. personal Paysera, faceți clic pe „Efectuați identificarea” la „Trimiteți o fotografie a documentului dvs. personal”, faceți clic pe „Efectuați” și trimiteți o fotografie a documentului și a feței dvs. Vă rugăm să completați și chestionarul „Know Your Customer” . Dacă trimiteți o copie de înaltă calitate a documentului împreună cu o fotografie a feței dvs. și completați corect chestionarul, identitatea dvs. va fi confirmată în termen de 4 ore lucrătoare.

2. Identificare prin intermediul aplicației mobile. Conectați-vă la contul dvs. și atingeți „Verificare incompletă”. Vă rugăm să efectuați toți pașii de identificare dați în aplicație. Dacă trimiteți o copie de înaltă calitate a documentului împreună cu o fotografie a feței dvs. și completați corect chestionarul, identitatea dvs. va fi confirmată în termen de 4 ore lucrătoare.

Dacă ați adăugat o adresă de e-mail în contul dvs. Paysera, va vom trimite informații despre starea verificării documentului pe email.

Procesul de identificare în aplicația mobilă Paysera: