Bază de cunoștințe: 1. Deschidere cont
1.01 Deschidere cont

Vă puteți înregistra în sistemul Paysera obținând aplicația gratuită Paysera Mobile pe care o puteți descărca rapid și convenabil de pe Google PlaystAppGallery sau App Store. Deschideți aplicația și selectati „Creați cont”, introduceți numărul dvs. de telefon și o parolă, citiți condițiile din Acordul general privind serviciile de plată și selectati „Creați cont” încă o dată. Veți primi un cod de confirmare la numărul de telefon indicat pe care va trebui să îl introduceți în fereastra care se deschide. Efectuați celelalte acțiuni specificate.

Datele dvs. de conectare sunt numărul dvs. de telefon și parola creată. Vă veți putea accesa contul atât conectându-vă la contul Paysera prin aplicația Paysera Mobile sau un browser la www.paysera.com. Dacă vă accesați contul printr-un browser, vă recomandăm să vă conectați trimițând un cod de verificare în aplicația mobilă, astfel încât să nu trebuie să introduceți parola de fiecare dată și să vă conectați va fi rapid și ușor.

Când vă conectați la contul dvs. pentru prima dată, sistemul vă va cere să efectuați identificarea pentru a putea utiliza serviciile Paysera. Puteți găsi mai multe informații despre identificare aici.

Puteți viziona un videoclip despre deschiderea contului aici: