Biežāk uzdotie jautājumi
7.30 Saņēmu aizdomīgu zvanu. Kā man rīkoties?

Ja saņemat aizdomīgu zvanu un zvanītājs apgalvo, ka ir Paysera darbinieks vai kāds cits, kuram ir nepieciešama jūsu konta informācija, lūdz jūsu personas vai pieslēgšanās kontam datus, vai pieprasa nosaukt kodu, ko esat saņēmis īsziņā, lūdzu, nekavējoties pārtrauciet zvanu. Lūdzu ņemt vērā, ka Paysera konsultanti nezvana klientiem, ja vien saruna nav iepriekš saskaņota, un viņi noteikti neprasa personisko informāciju.

Tomēr, ja esat kopīgojis savu personisko informāciju un trešajām pusēm ir izdevies piekļūt jūsu Paysera kontam, vai esat pamanījis maksājumus, kurus neesat uzsācis, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar Paysera klientu atbalsta centru. Kontaktinformācija pieejama šeit.

Sarunas laikā ar konsultantu, lūdzu, sniedziet pēc iespējas vairāk informācijas, lai viņš varētu veikt nepieciešamās darbības.

Mēs arī iesakām uzzināt, kā krāpnieki mēģina nozagt jūsu naudu, kā arī būt uzmanīgiem un nekad neizpaust personas datus. Mums rūp jūsu naudas drošība, tāpēc dalāmies ar informāciju par izplatītākajiem finanšu krāpšanas veidiem, padomiem, kā pasargāt sevi no tiešsaistes krāpniecības un kā turēt Visa kartes datus drošībā.