Biežāk uzdotie jautājumi
10.18 Kā pārdot biļetes fiziskās tirdzniecības vietās?

Pasākumu biļešu izplatīšana fiziskās vietās ar Paysera Tickets ir vienkārša un droša.

Solis 1

Pieslēdzieties Paysera Tickets administrēšanas panelim.

Solis 2

Izvēlieties „Jauna biļešu izplatīšanas filiāle”.

Solis 3

Piešķiriet biļešu izplatīšanas filiālei nosaukumu, kas būs redzams izvēlnes opcijās (1). Filiālei ir jāpiešķir pasākumi, uz kuriem vēlaties pārdot biļetes (2). Izvēlieties veidu, kā piegādāt biļetes pircējam: pa e-pastu – biļetes pircējam tiks nosūtītas dažu sekunžu laikā – vai izdrukātas (3).

PIEZĪME. Ja izvēlaties drukāt biļetes, pārliecinieties, vai biļešu izplatīšanas nodaļā ir printeris.

Solis 4

Noklikšķiniet uz ikonas „vairāk” (...) jaunajā filiālē, lai izveidotu lietotājus, kuri izplatīs biļetes izplatīšanas filiālē. Lai izveidotu kontu, jums ir nepieciešama tikai lietotāja e-pasta adrese, kas tiek izmantota, lai pieslēgtos sistēmai. Lietotāja konts ir aizsargāts ar paroli.

Kasieris nevar izveidot citus lietotājus, bet tikai pārdot biļetes uz izplatīšanas filiālei piešķirtajiem pasākumiem un apskatīt izveidoto biļešu pārskatu;

Administrators var izveidot citus administratorus un/vai kasierus, apskatīt izplatīšanas filiāles vispārējo biļešu pārdošanas statistiku un atsevišķus katra lietotāja izveidotos pārskatus.

PIEZĪME. Lai izveidotu dziļāku lietotāja struktūru, kreisās puses izvēlnē noklikšķiniet uz ikonas „vairāk” (...) un atkārtojiet darbības.

Solis 5

Administratori un kasieri sistēmai var pieslēgties ar savu reģistrēto e-pasta adresi:

Pēc pieslēgšanās kasieris var izveidot biļetes uz pasākumiem, kas piešķirti viņu izplatīšanas filiālei, un administrators var izveidot citus kasierus un skatīt pārskatus.

Solis 6

Biļešu izveidošana pārdošanai

Pēc pieslēgšanās kontam ar administratora vai kasiera datiem tiks parādīti pasākumi, kas tiek piešķirti atbilstoši lietotāja biļešu izplatīšanas filiāles iestatījumiem.

Lai izveidotu biļetes, izvēlētajā pasākumā noklikšķiniet uz „Izveidot pasūtījumu”. Jūs tiksiet novirzīts uz pasākuma izvēles logu.

Izvēlieties biļeti un turpiniet veikt pasūtījumu. Maksājuma solis tiks izlaists.

Ja kā biļešu piegādes veidu izvēlaties sūtīt biļetes pa e-pastu, veidojot pasūtījumu, jums būs jānorāda pircēja e-pasta adrese.

Ja iestatījumos izvēlaties drukāt biļetes, veidojot pasūtījumu, nevarēsiet ievadīt pircēja e-pasta adresi. Tiks izveidotas biļetes un norādīta saite to lejupielādei un izdrukāšanai.

Solis 7

Lai skatītu atskaiti par konkrētu pasākumu, noklikšķiniet uz attiecīgās biļešu izplatīšanas filiāles vai lietotāja un izvēlieties pasākumu, kura pārskatu skatīt.

Jūs varat skatīt visu biļešu izplatīšanas filiāles vai katra lietotāja pārskatu atsevišķi.

Pārskatā tiek parādīta pārdošana visā biļešu izplatīšanas periodā. Lai skatītu statistiku par noteiktu laika periodu, izmantojiet slīdni: