Biežāk uzdotie jautājumi
6.06 Parādsaistības.

Konta parādsaistības varat segt, kontu papildinot. Pēc konta papildināšanas parādsaistības automātiski tiks segtas.

Pārliecinieties, ka papildināt tieši parādsaistībās esošo kontu.

Parādsaistības varat pārbaudīt sadaļā Konti un kartes > Konta pārskats. Parāda summa būs norādīta ar mīnus zīmi. Spiediet uz summas, lai redzētu parādsaistību iemeslus.

Informācija par Paysera konta papildināšanu pieejama sadaļā Konti un kartes > Papildināt kontu. Paysera kontu var papildināt arī ar standarta pārskaitījumu no bankas konta (tikai EUR valūtā un tikai no SEPA valstīm). Šajā gadījumā pārskaitījuma veikšanai jānorāda jūsu Paysera konta IBAN numurs.

JA JŪSU KONTS IR SLĒGTS un esat saņēmis ziņu par parādsaistībām:

Papildināt savu Paysera IBAN kontu varat, veicot standarta (ne steidzamu) eiro pārskaitījumu no SEPA valstu bankām. Papildināt kontu iespējams tikai EUR valūtā. Komisijas maksa par konta papildināšanu ar SEPA pārskaitījumu ir 0,00 EUR. Nauda kontā tiek ieskaitīta tikai darba dienās 5 reizes dienā.

Saņēmējs: Paysera LT, UAB
Saņēmēja konts: LT343500010001000364
Bankas nosaukums: Paysera LT, UAB
Bankas kods: 35000
SWIFT kods: EVIULT2VXXX
Bankas adrese: Pilaitės pr. 16, Viļņa, LT-04352, Lietuva

Pārliecinieties, ka maksājuma mērķa laukā esat norādījis “Parāds par Vārds, Uzvārds, personas kods”. Par parāda apmaksu, lūdzu, informējiet mūs, rakstot uz debts@paysera.com.

Ja parādsaistības vēlaties segt citā valūtā vai no citas valsts bankas, iesniedziet mums attiecīgo informāciju pa e-pastu debts@paysera.com, un mēs jums nosūtīsim nepieciešamo informāciju maksājuma veikšanai.