Biežāk uzdotie jautājumi: 11. Leteikumu programma
11.01. Ieteikumu programma.

Tehnisku iemeslu dēļ ieteikumu programma ir īslaicīgi apturēta. Par klientiem, kuri tika piesaistīti pirms 2020. gada 18. maija, atlīdzība joprojām tiek maksāta, taču īslaicīgi nav iespējams piesaistīt jaunus klientus, nosūtot reģistrācijas saiti.

 

Ja Jūs iesakāt Paysera sistēmu saviem radiem un draugiem un viņi reģistrējas sistēmā un sāk izmantot mūsu pakalpojumus, mēs Jums maksāsim bonusus. Viņiem jāreģistrējas sistēmā, izmantojot Jūsu unikālo saiti. To varat saņemt savā Paysera kontā zem zobrata ikonas augšējā labajā stūrī sadaļā Pakalpojumu vadība > Ieteikumu programma.

10% bonuss Jums tiek izmaksāts par peļņu no maksājumu pieņemšanas internetā pakalpojuma saskaņā ar 2. tabulā norādītajām projekta komisijas maksām, kā arī par peļņu no valūtas maiņas pēc tiešo izmaksu atņemšanas.

No klientiem gūtās peļņas bonusi tiek izmaksāti nākamā kalendārā mēneša 10. datumā. Bonusi tiek izmaksāti tikai tādā gadījumā, ja vismaz 3 klienti ir nesuši peļņu (veikuši ieņēmumus nesošas darbības).

Bonusu maksājumu termiņš nav noteikts, tomēr bonusi tiek aprēķināti tikai gadījumā, ja esat pieslēdzies savam kontam vismaz vienu reizi pēdējā mēneša laikā līdz pašreizējā mēneša 10.datumam. Komisijas maksa par laika periodu, kas vecāks par 3 mēnešiem, netiek aprēķināta.