Biežāk uzdotie jautājumi: 9. Visa karte
9.36. Visa kartes komisijas maksu parāds

Ja Visa kartes kontā ir parāds, jūs varat to segt, papildinot attiecīgo kontu. Parāds tiks automātiski segts, tiklīdz papildināsiet kontu.

Jums jāpapildina Visa kartes konts.

Pārbaudīt parādsaistības savā kontā varat, noklikšķinot uz Konti un kartes > Konta pārskats. Parāda summa tiks parādīta ar mīnusa zīmi. Noklikšķiniet uz summas, lai apskatītu parādsaistību iemeslus.

Informācija par Visa kartes konta papildināšanu pieejama sadaļā Konti un kartes > Papildināt kontu. Varat arī papildināt Visa kartes konta kontu, veicot standarta pārskaitījumu no citas bankas konta (tikai EUR valūtā). Šajā gadījumā, veicot pārskaitījumu, jānorāda jūsu Paysera konta IBAN numurs. 

JA JŪSU KONTS TIKA SLĒGTS un jūs esat saņēmis ziņojumu par parādsaistībām

Jūs varat pārskaitīt parādu uz mūsu Swedbank kontu LT227300010086385047 (tikai EUR valūtā un tikai no bankām Lietuvā). Maksājuma mērķī noteikti norādiet par Vārds Uzvārds / personas kods parādu. Pēc parādsaistību segšanas informējiet mūs par to uz e-pastu debts@paysera.com

Ja segt parādus vēlaties citā valūtā vai no citas valsts bankas, sniedziet mums informāciju par to, kurā valūtā un no kuras valsts vēlaties maksāt, un mēs jums nosūtīsim visu nepieciešamo informāciju. Sazināties ar mums varat, nosūtot e-pastu uz debts@paysera.com